Trei hoţi de jucării şi sucuri, prinşi de poliţişti pe Calea Văcăreşti

Poliţiştii din Capitală au prins, vineri dimineaţă, trei hoţi de jucării şi sucuri de la mai multe societăţi comerciale, dintre care unul era în vizorul anchetatorilor şi pentru alte fapte.

31 afișări
Imaginea articolului Trei hoţi de jucării şi sucuri, prinşi de poliţişti pe Calea Văcăreşti

Trei hoţi de jucării şi sucuri, prinşi de poliţişti pe Calea Văcăreşti (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că vineri dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe Calea Văcăreşti, poliţiştii au observat trei persoane care transportau doi saci de rafie, constatându-se că într-unul erau jucării, iar în altul sucuri, produsele fiind furate de la două societăţi comerciale din zonă.

Poliţistii au vrut să-i oprească pe cei trei, dar doar unul a rămas pe loc, ceilalţi doi încercând să fugă. Ei au fost somaţi cu două focuri de armă trase în plan vertical, fiind prinşi ulterior.

Christian Ciocan a arătat că hoţii nu erau înarmaţi.

Toţi cei trei au fost duşi la secţia de poliţie pentru audieri.

Ciocan a mai spus că din această grupare mai fac parte alte două persoane care ar urma să fie aduse la secţia de poliţie până vineri la prânz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici