Trei imigranţi afgani, descoperiţi de poliţişti în zona unei parcări din judeţul Suceava

Trei imigranţi de origine afgană cu vârste între 18 şi 20 de ani, care aveau ca destinaţie o ţară vest-europeană, au fost descoperiţi de către poliţişti în zona unei parcări dintr-o comună din judeţul Suceava, aceştia fiind cercetaţi pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

269 afișări
Imaginea articolului Trei imigranţi afgani, descoperiţi de poliţişti în zona unei parcări din judeţul Suceava

Trei imigranţi afgani, descoperiţi de poliţişti în zona unei parcări din judeţul Suceava (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române, în 30 august, în jurul orei 15.00, poliţiştii aflaţi în patrulare au depistat, în zona unei parcări, trei cetăţeni străini, care se deplasau pe jos, pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni pentru verificări amănunţite, stabilindu-se că aceştia sunt din Afganistan şi au vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. Din verificările făcute a reieşit că cei trei au părăsit ţara de origine în cursul lunii iulie 2015, având ca destinaţie o ţară din Europa de Vest.

Bărbaţii urmează să fie predaţi Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru solicitare de azil din Rădăuţi, în acest caz urmând să fie făcute cercetări pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici