Trei incendii simultane în Galaţi. Autorităţile spun că incendiile au fost provocate intenţionat

  • Trei incendii au izbucnit aproape concomitent, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în trei cartiere din oraşul Galaţi, toate fiind provocate intenţionat.
  • O persoană a suferit arsuri, iar alte patru, între care doi copii, atacuri de panică şi intoxicaţii.
677 afișări
Imaginea articolului Trei incendii simultane în Galaţi. Autorităţile spun că incendiile au fost provocate intenţionat

Trei incedii simultane în Galaţi. Autorităţile spun că incediile au fost provocate intenţionat

Primul incendiu a fost într-un bloc, din care 24 de locatari au ieşit singuri, iar alţi 4 au fost scoşi de pompieri, după ce uşa unui apartament de la parter a fost incendiată de persoane necunoscute. Focul s-a extins şi la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului şi mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros şi înecăcios.

O persoană a suferit arsuri uşoare la mâini, în încercarea de a stinge focul, iar alte patru, printre care şi doi copii, au suferit atacuri de panică şi intoxicaţii uşoare cu fum.

Incendiul a fost stins rapid.

Al doilea incendiu s-a produs într-un alt bloc, unde o uşă de la un apartament situat la etajul întâi a fost incendiată, se pare tot intenţionat. Focul a fost stins rapid şi nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale însemnate.

Al treilea incendiu a fost semnalat într-un alt cartier la mai multe tomberoane de gunoi, focul fiind pus tot intenţionat. Şi aici flăcările au fost stinse înainte să se extindă la garajele şi maşinile din apropiere.

În cele trei cazuri, Poliţia face cercetări pentru distrugere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici