Trei jandarmi, răniţi de un bucureştean

Trei jandarmi au fost răniţi, joi, în cartierul Rahova, de un bucureştean care urma să fie evacut silit din cauza restanţelor la întreţinere, a declarat pentru MEDIAFAX, sergentul major Iulian Ursu, de la Departamentul de relaţii publice al Jandarmeriei Bucureşti.

2 afișări
Imaginea articolului Trei jandarmi, răniţi de un bucureştean

Trei jandarmi au fost răniţi de un bucureştean

Incidentul a avut loc joi, la prânz, pe strada Caporal Ilinca, din cartierul bucureştean Rahova. "Proprietarul unui apartament de pe această stradă a primit o sentinţă de evacuare silită din cauză că nu şi-a achitat datoriile la întreţinere. Bărbatul i-a atacat cu un cuţit de bucătărie şi un satâr pe trei dintre jandarmii care îl însoţeau pe executorul judecătoresc", a precizat Ursu.

Cei trei au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Universitar Bucureşti, iar doi dintre ei au avut nevoie de copci şi au fost vaccinaţi antitetanos.

Potrivit sursei citate, în acest caz au început cercetările pentru stabilirea gradului de vinovăţie a agresorului, urmând să se întocmească actele premergătoare începerii urmăririi penale a acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici