Trei locuinţe şi un autoturism au fost afectate de un incendiu izbucnit la Petroşani

Trei locuinţe şi un autoturism au fost afectate de un incendiu care a izbucnit, luni seară, în cartierul Colonie din municipiul Petroşani, pagubele ridicându-se la aproximativ 90.000 de lei.

104 afișări
Imaginea articolului Trei locuinţe şi un autoturism au fost afectate de un incendiu izbucnit la Petroşani

Trei locuinţe şi un autoturism au fost afectate de un incendiu izbucnit la Petroşani (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Pompierii din Petroşani au intervenit, luni seară, la un incendiu izbucnit în cartierul Colonie din municipiu, focul cuprinzând iniţial o locuinţă şi câteva anexe, precum şi un autoturism.

"Incendiul a fost provocat de supraîncălzirea instalaţiei electrice improvizate de la o casă", a declarat, marţi, Răzvan Stancu, locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Petroşani.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a extins cuprinzând mai multe imobile, anexe şi un autoturism parcat în curtea uneia dintre locuinţe.

Mai mult, la locul intervenţiei a existat şi pericolul unei explozii, într-unul dintre imobile pompierii găsind mai multe butelii de aragaz.

Echipele de pompieri au intervenit timp de mai multe ore, reuşind, în jurul orei 23.00, să stingă focul.

"Au fost afectate de incendiu un număr de trei imobile şi o maşină, în total fiind vorba de şase proprietari. Valoarea pagubelor se situează în jurul sumei de 90.000 de lei", a declarat Răzvan Stancu.

Cartierul în care a avut loc incendiul este format din case de colonie, majoritatea vechi de 50 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici