Trei morţi şi cinci răniţi în urma unui accident petrecut pe DN 1

Trei persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, în apropierea localităţii prahovene Româneşti, la ora transmiterii acestei ştiri traficul în zonă fiind restricţionat, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

108 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi cinci răniţi în urma unui accident petrecut pe DN 1

Trei morţi şi cinci răniţi în urma unui accident petrecut pe DN 1 (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit lui Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic, accidentul a avut loc în jurul orei 07.00, la kilometrul 49 al DN 1, în zona localităţii Româneşti.

În accident au fost implicate trei maşini.

Conform sursei citate, primele informaţii arată că accidentul s-a produs după ce o maşină înmatriculată în Cluj a intrat pe contrasens, unde a lovit alte două autoturisme.

În urma impactului, trei persoane au murit, două au fost grav rănite, iar alte trei au suferit leziuni uşoare.

În prezent, traficul în zonă se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici