Trei persoane au fost rănite uşor, după ciocnirea a două tramvaie în municipiul Arad

Trei persoane au fost rănite uşor, vineri după-amiază, după ce două tramvaie care circulau unul în spatele celuilalt s-au ciocnit, la un semafor, în municipiul Arad.

75 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au fost rănite uşor, după ciocnirea a două tramvaie în municipiul Arad

Trei persoane au fost rănite uşor, după ciocnirea a două tramvaie în municipiul Arad (Imagine: Cătălin Lutu/Mediafax Foto)

Potrivit martorilor, unul dintre tramvaie, care circula pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, a oprit la un semafor, iar vatmanul unei alte garnituri, care circula în spate, nu a reuşit să încetinească la timp şi a lovit vagonul din spate al primului tramvai.

Conform medicilor de la Ambulanţă sosiţi la faţa locului, vatmanul din al doilea tramvai şi doi pasageri din cel de-al doilea tramvai au fost răniţi uşor, având escoriaţii şi traumatisme uşoare, dar au fost totuşi duşi la spital pentru evaluare.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului cercetează împrejurările producerii accidentului.

Traficul tramvaielor este blocat, pe Calea Aurel Vlaicu, una dintre cele mai aglomerate din Arad, cel puţin zece garnituri aşteptând în coloană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici