Trei persoane au murit şi alte şase au fost rănite, în urma unui accident produs în judeţul Galaţi

Trei persoane au murit şi alte şase au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN 26, în judeţul Galaţi, după ce şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a lovit un TIR parcat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

259 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au murit şi alte şase au fost rănite, în urma unui accident produs în judeţul Galaţi

Trei persoane au murit şi alte şase au fost rănite, în urma unui accident produs în judeţul Galaţi (Imagine: Shutterstock)

Accidentul a avut loc pe DN 26, între municipiul Galaţi şi localitatea Vânători.

”Din primele cercetări se pare că un bărbat de 31 de ani conducea o autoutilitară de DN 26, iar la kilometrul 7 a pierdut controlul volanului, a mers circa 50 de metri pe acostament, apoi a intrat în coliziune cu un autotren parcat în afara carosabilului. Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, Aurelian Ropotan.

El a precizat că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Coordonatorul UPU SMURD Galaţi, Angel Trifan, a afirmat că, în urma accidentului, trei persoane au murit şi alte şase au fost rănite, fiind transportate la spital.

”Niciuna dintre persoanele rănite nu prezintă risc vital”, a precizat Trifan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici