Trei persoane rănite în urma coliziunii dintre un autobuz şi o maşină, în Ploieşti

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seara, în urma coliziunii dintre un autobuz şi un autoturism, în Ploieşti, din cauza neacordării de prioritate. Victimele erau călători în autobuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

146 afișări
Imaginea articolului Trei persoane rănite în urma coliziunii dintre un autobuz şi o maşină, în Ploieşti

Trei persoane rănite în urma coliziunii dintre un autobuz şi o maşină, în Ploieşti

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs în zona centrală a municipiului Ploieşti, după ce un autobuz s-a ciocnit cu o maşină, cauza fiind neacordarea de prioritate a autoturismului.

“Sunt implicate un autoturism şi un autobuz, din primele cercetări cauza fiind neacordare de prioritate. Trei persoane rănite sunt asistate medical”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

Potrivit acesteia, victimele erau călători în autobuz, urmând ca medicii să stabilească dacă vor fi transportate la spital.

Brezeanu nu a putut preciza câte persoane erau în mijlocul de transport.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici