Trei persoane, rănite într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Agighiol, Tulcea

Trei persoane au fost rănite, între care o bătrână în vârstă de 86 de ani grav, într-un incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marţi, într-o gospodărie din localitatea tulceană Agighiol, cel mai probabil focul pornind de la folosirea unei lumânări.

74 afișări
Imaginea articolului Trei persoane, rănite într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Agighiol, Tulcea

Trei persoane, rănite într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Agighiol, Tulcea

Cele trei persoane rănite sunt o femeie de 86 de ani, care a suferit arsuri grave, un bărbat în vârstă de 65 de ani, cu arsuri uşoare la braţe şi o femeie de 64 de ani, care s-a intoxicat cu fum şi a suferit şi un atac de panică.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Tulcea spun că femeia de 86 de ani era în interiorul acestor anexe, iar bărbatul a încercat să o salveze.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un SMURD şi 13 subofiţeri şi, de asemenea, şi un echipaj al serviciului de Ambulanţă Tulcea, focul fiind stins după câteva zeci de minute.

Potrivit pompierilor tulceni, anexa respectivă nu era racordată la energie electrică, iar în încăperea în care se afla bătrâna a existat o flacără, cel mai probabil o lumânare, cauza probabilă a incendiului fiind "foc deschis în spaţii închise".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici