Trei persoane, rănite uşor în urma unui accident produs de actorul Ion Dichiseanu

Trei persoane au fost rănite, duminică, în Eforie Sud, într-un accident rutier produs de actorul Ion Dichiseanu, victimele care traversau strada pe marcaj pietonal, fiind rănite uşor.

12932 afișări
Imaginea articolului Trei persoane, rănite uşor în urma unui accident produs de actorul Ion Dichiseanu

Trei persoane rănite uşor în urma unui accident produs de actorul Ion Dichiseanu

Potrivit poliţiştilor constănţeni, Ion Dichiseanu se deplasa, duminică, la volanul unui autoturism de lux pe Drumul Naţional 39, iar cele trei persoane au fost lovite de maşina actorului în timp ce încercau să traverseze strada pe o trecere de pietoni din staţiunea Eforie Sud.

Victimele au suferit traumatisme uşoare, iar viaţa lor este în afara pericolului.

Ion Dichiseanu a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă pe numele actorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici