Trei răniţi într-un carambol cu 4 maşini produs pe un drum judeţean din Sibiu, din cauza poleiului

Trei persoane au fost rănite în urma unui carambol produs pe un drum judeţean din Sibiu, unde un autoturism care nu a putut frâna la timp, a lovit două maşini şi a fost, la rândul său, lovit de un alt autoturism, traficul fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

104 afișări
Imaginea articolului Trei răniţi într-un carambol cu 4 maşini produs pe un drum judeţean din Sibiu, din cauza poleiului

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, accidentul s-a produs pe Drumul Judeţean 106, între Sibiu şi Agnita, în localitatea Hosman, trei persoane fiind rănite.

„Pe DJ 106, un autoturism condus pe direcţia Sibiu – Agnita a derapat, a lovit două autoturisme care circulau din sens opus şi a fost lovit, apoi, de o altă maşină care circula din aceeaşi direcţie, dar care nu a putut frâna la timp. Carosabilul este acoperit cu polei. În urma accidentului rutier, au rezultat trei răniţi, toţi adulţi, care sunt conştienţi”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Potrivit lui Welter, traficul este blocat între Sibiu şi Agnita în zona producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici