Trei tineri au încercat să intre în ţară cu droguri de mare risc

Trei tineri din judeţul Botoşani sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră sătmăreni după ce la intrarea în ţară, în bagajele acestora, au fost descoperite marţi noaptea droguri de mare risc, informează Poliţia de Frontieră.

434 afișări
Imaginea articolului Trei tineri au încercat să intre în ţară cu droguri de mare risc

Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română

„Trei tineri sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră sătmăreni după ce la intrarea în ţară, în bagajele acestora, au fost descoperite mai multe recipiente şi pastile despre care există suspiciunea că s-ar încadra în categoria substanţelor dopante cu grad de mare risc. Azi-noapte (marţi noaptea - n.r.), în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetăţean român în vârstă de 22 de ani, din judeţul Suceava. Împreună cu el, în autoturism se mai aflau doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, din judeţul Botoşani”, potrivit unui comunicat de presă.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul fizic efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în bagajele personale ale celor trei, aproximativ 30 de fiole cu diferite substanţe, mai multe sticluţe şi recipiente din sticlă şi plastic, seringi, capsule şi pastile, având diferite gramaje, toate fiind susceptibile a se încadra în categoria substanţelor dopante.

„Toate bunurile descoperite în bagajele celor trei tineri au fost ridicate, sigilate şi predate lucrătorilor din cadrul SCCO Satu Mare, în vederea expertizării. În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de substanţe dopante de mare risc, aşa cum este definită de dispoziţiile art. 2, alin (3) din Legea 104/2008 privind prevenirea şi combaterea producerii şi traficului ilicit de substanţe dopante”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici