Trei tiruri au luat foc într-o parcare din Bragadiru, două persoane au fost rănite

Trei tiruri au luat foc, duminică după-amiază, într-o parcare din localitatea ilfoveană Bragadiru, două persoane care au fost rănite în urma incendiului fiind duse la un spital din Capitală, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş.

254 afișări
Imaginea articolului Trei tiruri au luat foc într-o parcare din Bragadiru, două persoane au fost rănite

Trei tiruri au luat foc într-o parcare din Bragadiru, două persoane au fost rănite (Imagine: Alex Chiţu/Mediafax Foto)

Potrivit locotenentului Simion Petruş, incendiu a izbucnit la remorca unuia din cele trei tiruri aflate în parcarea din localitatea ilfoveană Bragadiru, la intersecţia Şoselei de Centrură a Bucureştiului cu Şoseaua Alexandriei, care era improvizată ca locuinţă şi unde stătea o familie.

De la această remorcă, focul s-a extins spre alte două tiruri parcate în apropiere, unul încărcat cu cherestrea, iar altul cu rame de geam termopan, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov.

Simion Petruş a precizat că două persoane au fost rănite în urma incendiului, acestea fiind transportate de echipajele SMURD la spitale din Capitală.

"Două persoane au fost rănite, fiind preluate de echipaje SMURD", a spus Simion Petruş.

La faţa locului sunt în prezent patru autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Ilfov şi Bucureşti, pompierii reuşind să izoleze focul.

Purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov a precizat că nu există condiţii pentru extinderea incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici