Trei trenuri de călători, oprite din cauza incendiului din zona localităţii Bolintin Vale, Giurgiu

Trei trenuri de călători sunt oprite în gări din cauza incendiului din zona localităţii Bolintin Vale, Giurgiu. Incendiul s-a extins şi pe calea ferată, iar ISU a cerut închiderea temporară a circulaţiei feroviare în staţia Grădinari.

260 afișări
Imaginea articolului Trei trenuri de călători, oprite din cauza incendiului din zona localităţii Bolintin Vale, Giurgiu

Trei trenuri de călători, oprite din cauza incendiului din zona localităţii Bolintin Vale, Giurgiu

La această oră, circulaţia feroviară este oprită în staţia Grădinari şi pe ruta Grădinari - Vadu Lat din cauza incendiului izbucnit la vegetaţie, care s-a extins şi pe calea ferată, în zona macazelor.

Oprirea temporară a traficului feroviar şi scoaterea de sub tensiune a liniei de contact din staţia Grădinari şi pe intervalul Grădinari - Vadu Lat a fost cerută de către reprezentanţii ISU pentru a interveni cu mai multe autospeciale.

„Următoarele 3 trenuri de călători au fost oprite temporar, din motive de siguranţă, în gările adiacente, până la finalizarea intervenţiilor desfăşurate de reprezentanţii ISU:

R 9907 şi R 9347 - în staţia Chiajna

IRN 348 - în staţia Vadu Lat”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Mai devreme, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, în zona localităţii Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, din cauza vizibilităţii reduse provocată de un incendiu de vegetaţie ce se manifestă în proximitatea suprafeţei de rulare, traficul rutier este oprit total pe ambele sensuri.

Alte 2 trenuri sunt oprite temporar din cauza incendiului. Este vorba despre IR 1835 - Bucureştii Noi de la ora 16.41 şi R 9306 - Zăvestreni, de la ora 17.08.
 
„Urmează R 9305 şi 10093 în Bucureştii Noi”, spune sursa citată.
 
Circulaţia feroviară a fost reluată, în condiţii normale, pe raza staţiei Grădinari şi pe intervalul Grădinari - Vadu Lat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici