Trei turişti au plecat pe munte în pantaloni scurţi şi adidaşi. Au fost recuperaţi de salvamontişti şi jandarmi

  • Trei turişti care au plecat pe munte în pantaloni scurţi şi adidaşi au fost recuperaţi de salvamontiştii şi jandarmii montani din judeţul Alba.
  • Aceştia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
632 afișări
Imaginea articolului Trei turişti au plecat pe munte în pantaloni scurţi şi adidaşi. Au fost recuperaţi de salvamontişti şi jandarmi

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Roşia Montană au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă seara, în zona Poarta Zmeilor, Sălciua şi Poiana Şipote pentru a recupera trei bărbaţi care s-au rătăcit, a transmis, duminică, Jandarmeria Română.

Solicitarea a venit din partea unui bărbat din judeţul Cluj, care a sesizat jandarmii că este împreună cu încă două persoane şi au nevoie de ajutor pentru a se putea întoarce de pe traseul montan pe care îl parcurgeau.

„Bărbaţii, în vârstă de aproximativ 23 de ani, au vrut să parcurgă un traseu montan, nefiind prima experienţă de acest gen, dar pe fondul lăsării întunericului, şi echipamentului neadecvat zonei în care se aflau, aceştia fiind îmbrăcaţi nepotrivit ( pantaloni scurţi şi adidaşi) nu şi-au mai putut continua drumul”, transmit reprezentanţii Jandarmeriei.

Un echipaj de jandarmerie împreună cu cinci membri din cadrul Serviciul Public Judeţean Salvamont Alba, au ajuns în zona indicată, şi i-au recuperat pe cei trei turişti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici