Treisprezece curse, afectate de întreruperea activităţii pe Aeroportul din Timişoara

Treisprezece curse aeriene au fost afectate, sâmbătă, de întreruperea pentru circa trei ore, a activităţii pe Aeroportul Internaţional din Timişoara, unde o aeronavă Carpatair a aterizat forţat, din cauza unei defecţiuni tehnice.

17 afișări
Imaginea articolului Treisprezece curse, afectate de întreruperea activităţii pe Aeroportul din Timişoara

Treisprezece curse, afectate de întreruperea activităţii pe Aeroportul din Timişoara (Imagine: stirileprotv.ro)

Activitatea pe aeroportul din Timişoara a fost întreruptă, în urma incidentului, timp de aproximativ trei ore, unii pasageri fiind trimişi au autobuzul către alte aeroporturi, din ţară şi chiar de la Budapesta.

În jurul orei 12.00, activitatea s-a reluat, fiind anunţate îmbarcări către Roma, Florenţa, Atena, Verona şi Munchen.

"Astăzi (sâmbătă - n.r.), ca urmare a incidentului aviatic în care a fost implicată aeronava Carpatair, Aroportul Internaţional Timişoara a fost închis în intervalul orar 9.30-12.00. Au fost afectate 12 zboruri care trebuiau să plece de pe aeroport şi un zbor Wizz Air care trebuia să aterizeze la Timişoara şi care a fost redirecţionat către Budapesta. La ora 12.00 aeroportul şi-a reluat activitatea", a declarat Carmen Stoica, purtătorul de cuvânt al aeroportului din Timişoara.

Potrivit unor surse din cadrul Aeroportului Internaţional Timişoara, pasagerii avionului Carpatair care a aterizat forţat sâmbătă sunt italieni, greci, moldoveni şi români. Dintre aceştia, nouă au rămas la Timişoara, restul urmând să ajungă cu alte avioane către destinaţii.

Citeşte şi:

Avion Carpat Air implicat într-un incident înainte de aterizare

O comisie a MT va ancheta cazul incidentului aerian de la Timișoara

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici