Treisprezece oameni au fost răniţi într-un accident pe DN 76, în judeţul Bihor - VIDEO

Treisprezece persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, în urma unui accident petrecut pe DN 76, la ieşirea din localitatea Drăgăneşti spre Beiuş, în care au fost implicate trei autoturisme, persoanele rănite fiind duse la două spitale din judeţ.

196 afișări
Imaginea articolului Treisprezece oameni au fost răniţi într-un accident pe DN 76, în judeţul Bihor - VIDEO

Treisprezece oameni au fost răniţi într-un accident pe DN 76, în judeţul Bihor (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit locotenentului Cristian Herţe, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, accidentul s-a petrecut pe DN 76, la ieşirea din localitatea Drăgăneşti spre municipiul Beiuş.

"S-au deplasat la faţa locului mai multe echipe de paramedici din Beiuş şi Ştei şi şase echipaje de la ambulanţă: Beiuş, Ştei şi Oradea. Cinci dintre victime au fost transportate la spitalul din Beiuş, iar celelalte opt la Oradea", a spus Herţe.

Herţe a afirmat că persoanele care au fost duse la Beiuş sunt în afara oricărui pericol şi nu au necesitat internarea.

"Din cele opt persoane internate la Oradea şase sunt cu traumatisme mai uşoare, iar două sunt puţin mai grav rănite şi necesită operaţii. Conform medicilor, o persoană are fractură de femur, iar cealaltă hemoragie abdominală", a afirmat Herţe.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul Alina Dinu, a declarat că accidentul a avut loc după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit alte două maşini.

"După primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un autoturism înmatriculat în Spania, în timp ce circula pe direcţia Beiuş - Ştei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziuni, pe rând, cu două maşini înmatriculate în judeţul Bihor", a spus Dinu.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului drumul a fost blocat circa douăzeci de minute, după care circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Beiuş din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere şi chiar şeful SPR, ei efectuând cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul. Şoferilor le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a spus Dinu.

Dinu a afirmat că în cele trei maşini se aflau persoane cu vârste între 16 şi 28.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici