Treisprezece şoferi, între care patru cetăţeni străini, surprinşi cu viteză excesivă pe autostrăzi

Treisprezece şoferi au fost surprinşi, sâmbătă, circulând cu viteză excesivă pe autostrăzi, între ei fiind şi cetăţeni străini, din Austria, Ungaria, Turcia şi Coreea de Sud. Cea mai mare viteză a fost surprinsă în cazul a doi şoferi care circulau pe Autostrada Turda – Borş, 201 kilometri pe oră.

1441 afișări
Imaginea articolului Treisprezece şoferi, între care patru cetăţeni străini, surprinşi cu viteză excesivă pe autostrăzi

Treisprezece şoferi, între care patru cetăţeni străini, surprinşi cu viteză excesivă pe autostrăzi (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Potrivit IGPR, sâmbătă, 13 conducători auto, care rulau cu viteze execesive pe autostrăzi au fost surprinşi de aparatele radar, patru dintre ei fiind cetăţeni străini.

Pe Autostrada Bucureşti – Braşov, a fost surprins un braşovean de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu 195 km/h, dar şi un şofer de 51 de ani, cetăţean turc, care conducea cu 181 km/h.

Tot pe Autostrada A2 a mai fost depistat şi un bărbat din Coreea de Sud, circulând cu 181 km/h.

Poliţiştii au depistat pe Autostrada Bucureşti-Braşov şi un tânăr de 23 de ani, din Austria, conducând cu 192 km/h, dar şi un bucureştean de 32 de ani, care circula cu viteza de 194 km/h

Pe Autostrada A3 Turda – Borş, au fost surprinşi doi şoferi rulând cu 201 km/h, dar şi un clujean care circula cu 199 kilometri pe oră şi un tânăr de 22 de ani, din Sălaj, în cazul căruia aparatul radar a înregistrat viteza de 188 km/h.

Pe Autostrada Râmnicu Vâlcea – Sibiu a fost depistat un alt tânăr, de 25 de ani, din Sibiu, conducând un autoturism cu 185 km/h.

Cinci minute mai târziu, pe aceeaşi autostradă, aparatul radar a înregistrat viteza de 182 km/h, cu care circula un bărbat de 50 de ani, din Bucureşti.

Un bărbat de 44 de ani, din Ungaria a fost înregistrat de aparatul radar, conducând, pe A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, cu viteza de 192 km/h.

Un alt bărbat, de 40 de ani, din Sibiu, a fost depistat conducând cu 183 km/h, pe A1 Deva- Nădlac.

Toţi cei 13 şoferi vitezomani au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi de câte 1.305 lei, totodată, fiindu-le reţinute permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici