VIDEO  Tremuratul de buze şi de bărbie ale lui Putin: stres sau boală?

Imaginile cu Vladimir Putin vorbind într-un videoclip de câteva 30 de secunde filmat în timpul unui summit nocturn cu şefii securităţii ruse, procurorul general, directorul serviciilor secrete şi miniştrii Internelor şi Apărării arată tremurăturile sale buze şi de bărbie, iar anomaliile ivite pe chipul liderului de la Kremlin readuce în discuţie posibilele sale boli.

1885 afișări
Imaginea articolului Tremuratul de buze şi de bărbie ale lui Putin: stres sau boală?

Suferinţa lui Putin: grimasele ar putea fi de la stres sau provocate de o boală

Ipotezele despre faptul că Putin ar fi bolnav circulă de mai bine de un an, de când a început războiul, chiar şi de înainte, mulţi specialişti subliniind faptul că preşedintele rus este umflat, probabil din cauza efectulului produs de medicamente.

În videoclipurile în care a apărut în ultimele luni, el nu pare să aibă dificultăţi deosebite, dar trebuie menţionat un element fundamental: au fost întotdeauna videoclipuri înregistrate, care au putut fi „retuşate”, pentru a-l face pe Putin să pară sănătos şi stăpân pe situaţie.

După rebeliunea Wagner, Putin apare cu bărbia tremurândă în discuţia cu şefii din dispozitivele de securitate. Există multe ipoteze şi acestea variază de la posibilitatea ca liderul rus să fi avut un fel de paralizie până la posibilul efect al drogurilor, având în vedere că pentru el ultimele zile au fost foarte grele din cauza revoltei Wagner.

De asemenea, CIA a efectuat studii asupra sănătăţii lui Vladimir Putin. Anul trecut, zvonurile despre un Putin bolnav care se luptă cu tratamentul cancerului deveniseră foarte persistente. Purtătorul de cuvânt al său, Dmitri Peskov, le-a negat cu promptitudine, apoi au ajuns ulterior şi documente top secret, furate din baza de date a Pentagonului.

Într-un videoclip, în special, în timp ce stătea în discuţie cu ministrul apărării, Putin încă stătea lipit de masă cu mâna dreaptă, de parcă ar fi vrut să ascundă un tremur. Cu toate acestea, rezultatele examenelor CIA vorbeau despre un Putin care era „în întregime sănătos, prea sănătos”.

În ultimul an s-a vorbit de mai multe ori despre posibilitatea ca Putin să fi fost bolnav, să fi avut Parkinson sau cancer, mai ales din cauza feţei sale umflate şi a fricii extreme de Covid care l-a determinat să folosească mese foarte lungi pentru întâlnirile cu alte persoane.

Un interviu pentru Daily Star acordat de Lord Anthony Owen, medic şi ministru de externe al Marii Britanii la sfârşitul anilor 1970, a stârnit discuţii. Potrivit acestuia, Putin ar lua steroizi anabolizanţi precum culturiştii sau corticosteroizi pentru cancer, ceea ce ar justifica umflarea. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici