Tren DERAIAT din cauza unei viituri în Argeş. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite în urma deraierii unui tren al companiei private Regiotrans, în judeţul Argeş, în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, arată ultimele informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii (ISU) Argeş.

1260 afișări
Imaginea articolului Tren DERAIAT din cauza unei viituri în Argeş. Patru persoane au fost rănite

Tren DERAIAT din cauza unei viituri în Argeş (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a precizat că în tren, care era format din locomotivă şi un vagon, nu se aflau călători, ci doar angajaţi ai companiei feroviare.

Reprezentantul ISU Argeş a mai spus că patru persoane - angajaţi ai companiei feroviare - au fost rănite în urma deraierii trenului, victimele fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spital

Un tren de persoane al companiei private Regiotrans a deraiat între Piteşti şi Curtea de Argeş, în jurul orei 17.00, în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, a informat anterior CFR.

Trenul 14197 aparţinând operatorului privat Regiotrans a deraiat în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, între staţiile Bascov - Vâlcele, se arată în comunicatul CFR SA.

Echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru a constata cauzele care au dus la producerea deraierii şi a întreprinde măsurile necesare pentru reluarea circulaţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici