Trenuri anulate în zona Olt din cauza unor lucrări

CFR Călători anunţă că, în perioada 29 octombrie - 13 noiembrie, din cauza continuării lucrărilor de consolidare a infrastructurii feroviare dintre staţiile Lotru - Cornet, situate pe ruta Craiova - Podu Olt, determină anularea unor trenuri de călători.

19 afișări
Imaginea articolului Trenuri anulate în zona Olt din cauza unor lucrări

Trenuri anulate în zona Olt din cauza unor lucrări (Imagine: Mediafax Foto)

În perioada 29 octombrie - 12 noiembrie, rapidul R 805/808 Braşov - Podu Olt - Piatra Olt - Craiova este anulat pe distanţa Cornet - Lotru, distanţă pe care se asigură trasbordarea pasagerilor cu mijloace auto, cu respectarea orelor de circulaţie ale trenului.

În perioada 30 octombrie - 13 noiembrie, rapidul R 802/803 Craiova - Piatra Olt - Podu Olt - Braşov este anulat pe distanţa Lotru - Cornet, distanţă pe care se asigură trasbordarea pasagerilor cu mijloace auto, cu respectarea orelor de circulaţie ale trenului.

R 804/801 Sibiu - Piatra Olt - Craiova este anulat pe distanţa Cornet - Craiova şi circulă numai pe distanţa Sibiu - Cornet.

Trenul rapid R 806/807 Craiova - Piatra Olt - Sibiu este anulat pe toată distanţa.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară informaţii privind rutele trenurilor.

Informaţii legate de tarife, circulaţia trenurilor, oferte, etc. sunt disponibile şi la telefon 021/9521 sau pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici