Trenuri oprite în Hunedoara după ce un autocar a rămas blocat în pasaj la Peştera Bolii

„Pasagerii au fost evacuaţi fără probleme. Toate trenurile au fost oprite în linie curentă”, spun reprezentanţii ISU Hunedoara.

261 afișări
Imaginea articolului Trenuri oprite în Hunedoara după ce un autocar a rămas blocat în pasaj la Peştera Bolii

Trenurile sunt oprite, vineri dimineaţa, în linie curentă, după ce un autocar plin cu copii s-a blocat pe pasajul de cale ferată Peştera Bolii, în judeţul Hunedoara.

Potrivit ISU Hunedoara, un autocar s-a blocat pe pasajul de cale ferată Peştera Bolii.

La Peştera Bolii intervin pompierii, SMURD Petroşani şi Poliţia Hunedoara. De asemenea, s-a anunţat Regionala CF Timiş şi revizorii CF pentru măsuri de siguranţă.

Reprezentanţii ISU Hunedoara acţionează pentru degajarea căii ferate prin mutarea autocarului. Pasagerii, copiii, sunt în siguranţă, ei în acest moment vizitează Peştera Bolii.

„Autocarul, practic, s-a blocat chiar pe calea ferată şi nu a mai putut înainta”, arată ISU Hunedoara.

Potrivit CF SA, autocarul a rămas blocat pe trecerea la nivel de la km 73+300, pasaj care traversează linia CF Băniţa - Petroşani.

CFR SA menţionează că pe ruta Băniţa - Petroşani nu sunt nici trenuri blocate si nici trenuri oprite, deoarece nu sunt trenuri înscrise în circulaţie în zona pasajului respectiv, decât după ora 12:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici