Trenuri suplimentare de 1 Mai

CFR Călători introduce în circulaţie suplimentar mai multe trenuri spre litoral în perioada mini-vacanţei de 1 Mai şi suplimentează cu vagoane unele trenuri de călători.

38 afișări
Imaginea articolului Trenuri suplimentare de 1 Mai

Trenuri suplimentare de 1 Mai (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, CFR introduce în circulaţie suplimentar, în zilele de 1 şi 4 mai, trenul accelerat 10917 Bucureşti Nord (plecare la ora 01.30) - Constanţa (sosire la ora 06.15), iar în zilele de 30 aprilie/1 mai şi 3/4 mai, trenul accelerat 10918 Constanţa (plecare la ora 19.44) - Bucureşti Nord (sosire la ora 00.30), informează Ministerul Transporturilor într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

În perioada 29 aprilie - 4 mai vor fi introduse în circulaţie 20 de trenuri suplimentare spre şi dinspre Mangalia, Vatra Dornei, Cluj-Napoca, Iaşi, Bacău, Braşov, Craiova şi Galaţi.

Totodată, în această perioadă vor fi suplimentate cu vagoane unele trenuri de călători aflate în circulaţie.

Peste 20.000 de turişti sunt aşteptaţi la mare în minivacanţa de 1 Mai, când pe litoral vor avea loc mai multe concerte, dar şi o defilare a unor maşini de epocă, precum şi o demonstraţie a pilotului de Formula 1 David Coulthard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici