Trenuri suspendate pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni la o lună după inaugurare. Explicaţia

  • Transferoviar Călători, una din companiile care operează pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni, a anunţat marţi că mai multe trenuri vor fi suspendate în perioada 25 ianuarie-13 februarie.
  • Motivul invocat este că sunt necesare lucrări de întreţinere a liniei, inaugurate în urmă cu o lună.
3405 afișări
Imaginea articolului Trenuri suspendate pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni la o lună după inaugurare. Explicaţia

Trenurilor pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni vor fi suspendate la o lună după inaugurare. Explicaţia CFR

„Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreţinere a liniei de cale ferată pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021 – 13.02.2021”, anunţă Transferoviar Călători, pe pagina de Facebook.

Astfel, în 25 ianuarie vor circula doar trenurile 15021 pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport H. Coandă şi trenul 15020 pentru retur.

În data de 14 februarie nu vor circula trenurile 15021 pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport H. Coandă şi trenul 15020 pentru retur.

Trenurile Gara de Nord Bucureşti – Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni au început să circule la începutul lunii decembrie 2020, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers al trenurilor. Ruta are 19 km şi poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.

CFR Infrastructură anunţa că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni, acestea fiind operate de CFR Călători, Regio Călători şi Transferoviar Călători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici