Trenurile Bucureşti-Thessaloniki şi retur, neafectate de greva feroviară din Grecia

Trenurile internaţionale Bucureşti – Thessaloniki şi retur nu vor fi afectate de programul de grevă de pe căile ferate greceşti, anunţat de personalul feroviar.

310 afișări
Imaginea articolului Trenurile Bucureşti-Thessaloniki şi retur, neafectate de greva feroviară din Grecia

Trenurile Bucureşti-Thessaloniki şi retur, neafectate de greva feroviară din Grecia

Potrivit CFR Călători, greva personalului feroviar din Grecia va avea loc în zilele de 10, 15, 16 şi 17 iulie (între orele 06.00 – 08.00, 14.00 – 16.00, 22.00 – 24.00) pe căile ferate greceşti.

Acţiunile de protest nu vor afecta trenurile internaţionale 463 Bucureşti –Videle – Sofia – Thessaloniki şi 462 Thessaloniki – Sofia – Videle – Bucureşti, informează sursa citată.

"În zilele menţionate pot exista unele anulări sau întârzieri semnificative ale trenurilor locale de călători elene, care au orarii de circulaţie în intervalele de grevă", se mai arată în comunicatul trimis de Ministerul Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici