Trenurile către Aeroportul Otopeni, în circulaţie de miercuri (Video)

Trenurile care fac legătura între Gara de Nord şi Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni au fost puse în circulaţie de miercuri, preţul unui bilet va fi de şase lei, iar elevi, studenţi, pensionari şi moţii vor beneficia de reduceri de 50 la sută.

758 afișări
Imaginea articolului Trenurile către Aeroportul Otopeni, în circulaţie de miercuri (Video)

Trenurile către Aeroportul Otopeni, în circulaţie de miercuri

Trenurile circulă la interval de o oră, între 5.15 şi 23.23.

Pasagerii sunt transferaţi de la staţia Aeroport până la terminalele Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Otopeni cu autobuze speciale, care vor circula într-un grafic orar corelat cu mersul trenurilor.

În preţul biletului de la Gara de Nord la Otopeni este inclus transportul cu trenul până în oraşul Otopeni şi transferul cu autobuzul până la aeroport.

Elevii, studenţii, pensionari, moţii şi copiii sub 10 ani au reducere de 50 la sută din preţul biletului, iar copii sub cinci ani au gratuitate. Moţii beneficiază de preţuri reduse în baza Legii 33/1996, care garantează unele drepturi economice a locuitorilor Munţilor Apuseni.

Biletele pot fi cumpărate din staţiile CFR şi agenţiile de voiaj, inclusiv de la casa de bilete deschisă în incinta Aeroportului Internaţional "Henri Coandă".

Trenul va merge pe ruta Bucureşti-Triaj-Chitila-Mogoşoaia-Baloteşti, iar distanţa va fi parcursă în 40-45 de minute.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici