Trenurile CFR Călători de pe relaţia Gara de Nord - Aeroport Otopeni vor opri într-o nouă staţie

  • CFR Călători a anunţat că trenurile care circulă pe relaţia Gara de Nord - Aeroport Otopeni între orele 6.00 şi 23.00 vor opri din 15 iulie şi la Parc Mogoşoaia.
  • Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa Bucureşti Nord – Parc Mogoşoaia este 11 minute.
  • Preţul biletului este de 4 lei.
3122 afișări
Imaginea articolului Trenurile CFR Călători de pe relaţia Gara de Nord - Aeroport Otopeni vor opri într-o nouă staţie

Trenurile CFR Călători de pe relaţia Gara de Nord - Aeroport Otopeni vor opri într-o nouă staţie

„Pentru a răspunde nevoilor de trafic pe ruta Bucureşti Nord – Mogoşoaia – Aeroport Henri Coandă şi pentru a oferi totodată accesibilitate la transportul pe calea ferată unei categorii cât mai largi de călători, începând din data de 15 iulie 2021, toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 06:00-23:00 spre/ dinspre Aeroportul Henri Coandă vor avea oprire şi în punctul de oprire Parc Mogoşoaia”, a transmis vineri compania.

Conform acesteia, trenurile circulă în regim de mers cadenţat, la intervale orare egale.

„Călătoria cu trenul în zona metropolitană a Capitalei spre/dinspre Parc Mogoşoaia reprezintă o alternativă verde de transport mai accesibilă din punct de vedere al costurilor şi mai rapidă pentru pasageri, fie în scopuri de business sau navetă, fie recreaţionale”, susţin reprezentanţii CFR Călători.

Astfel, durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa Bucureşti Nord – Parc Mogoşoaia este 11 minute, iar preţul biletului este de 4 lei.

CITEŞTE ŞI: CFR Călători suplimentează trenurile spre Aeroportul Otopeni, după retragerea unui operator privat

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici