Trenurile circulă dublate cu locomotivă diesel pe Magistrala 100. Un tren a rupt pantografele

Circulaţia feroviară a fost redeschisă între staţiile Cernele şi Coţofeni, după ce fusese închisă din cauza unui tren care a rupt pantografele celor două locomotive şi linia de contact pe ambele fire de circulaţie. Trenurile circulă dublate cu locomotivă diesel.

6300 afișări
Imaginea articolului Trenurile circulă dublate cu locomotivă diesel pe Magistrala 100. Un tren a rupt pantografele

Trenurile circulă dublate cu locomotivă diesel pe Magistrala 100. Un tren a rupt pantografele

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, marţi, începând cu ora 20.00, a fost reluat traficul feroviar pe raza SRCF Craiova, garniturile fiind dublate cu locomotivă Diesel pe intervalul CF Cernele – Craiova – Filiaşi.

Circulaţia feroviară a fost închisă între staţiile Cernele şi Coţofeni, din cauza deranjamentului provocat la linia de contac de trenul R 2089, la iesire din staţia Cotofeni.

Trenul Regio 2089, remorcat cu 2 locomotove, la ieşire din staţia Cotofeni, a rupt pantografele celor două locomotive şi linia de contact pe ambele fire de circulaţie.

Angajaţii SRCF Craiova desfăşoară în continuare lucrările necesare pentru remedierea deranjamentului şi repunerea sub tensiune a liniei de contact.

„Astfel, până la finalizarea integrală a intervenţiilor, operatorul naţional CFR Călători asigură continuitate în traficul feroviar cu dublarea garniturilor, pe relaţia Cernele – Craiova – Filiaşi, cu locomotivă Diesel”, transmite CFR Călători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici