Trenurile de pe rutele Craiova-Piteşti şi Piteşti-Bucureşti Nord vor circula cu întârzieri

Trenurile de pe relaţia Craiova-Piteşti şi Piteşti-Bucureşti Nord vor circula cu întârzieri din cauza unui macaz defect, a anunţat joi compania CFR Călători.

3258 afișări
Imaginea articolului Trenurile de pe rutele Craiova-Piteşti şi Piteşti-Bucureşti Nord vor circula cu întârzieri

Trenurile de pe rutele Craiova-Piteşti şi Piteşti-Bucureşti Nord vor circula cu întârzieri

„Urmare a avizării administratorului de infrastructură – CFR SA cu privire la producerea unui deranjament la infrastructura feroviară (macaz defect) din staţia Bălteni, trenurile de pe relaţia Craiova – Piteşti precum şi cele de pe relaţia Piteşti – Bucureşti Nord vor circula cu întârzieri. Aceste întârzieri vor genera decalări ale orarelor de circulaţie şi pentru alte trenuri de călători”, a transmia CFR Călători.

Compania precizează că, în zona afectată, circulaţia se desfăşoară, în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de CFR SA.

Pasagerii care au bilete la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat.

CFR SA anunţa anterior că în staţia Bălteni din cauza imposibilităţii manevrării unui macaz ca urmare a temperaturilor scăzute a fost perturbată circulaţia a patru trenuri de călători.

Este vorba de trenurile RE 9262, R 9483, R 9484, RE 9259, care au staţionat în gările adiacente până la remedierea deranjamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici