Trenurile vor circula pe un singur fir pe segmentul Coşlariu-Alba Iulia şi vor înregistra întârzieri

Circulaţia feroviară se va desfăşura pe un singur fir pe segmentul Coşlariu - Alba Iulia, trenurile urmând să întârzie 15-20 de minute din cauza lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere desfăşurate în perioada 31 august – 25 septembrie, a anunţat, joi, compania feroviară.

355 afișări
Imaginea articolului Trenurile vor circula pe un singur fir pe segmentul Coşlariu-Alba Iulia şi vor înregistra întârzieri

Trenurile vor circula pe un singur fir pe segmentul Coşlariu-Alba Iulia şi vor înregistra întârzieri

În perioada 31 august - 25 septembrie, pe segmentul feroviar Coşlariu - Alba Iulia, între staţiile Coşlariu - Sântimbru - Barabanţ, firul I şi pe liniile 4-7 din staţia CF Coşlariu, se desfăşoară lucrări de modernizare a infrastructurii feroviare, circulaţia trenurilor fiind operaţională doar pe firul II.

În cadrul programului se vor executa lucrări de modernizare la terasamente, suprastructură şi la linia de contact în zona staţiei Sântimbru, între km 402+000 – 402+400 şi de reamplasare a trecerii la nivel cu calea ferată de la poziţia actuală km 402+456, la km 402+526, prin lucrări de asfaltare a drumurilor laterale, montarea dalelor elastice şi a unei bariere automate cu 4 semicumpene.

Traficul feroviar se desfăşoară în perioada acestor lucrări în condiţii speciale, prin schimbarea sistemului de circulaţie, trenurile fiind redirecţionate doar pe un singur fir şi reînscrise în grafic pe baza de ordin de circulaţie. Perioada de tranzitare a zonei de lucru se va prelungi astfel cu 15-20 de minute, faţă de orele menţionate în mersul trenurilor, informează CFR Infrastructură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici