Tulcea. Un bărbat a sustras buletinul altei persoane pentru a o împiedica să voteze

  • Un bărbat este acuzat că a sustras buletinul altei persoane pentru a o împiedica să voteze.
  • Incidentul s-a produs în judeţul Tulcea.
  • Poliţiştii au fost anunţaţi de un funcţionar public.
Urmărește
120 afișări
Imaginea articolului Tulcea. Un bărbat a sustras buletinul altei persoane pentru a o împiedica să voteze

Tulcea. Un bărbat a sustras buletinul altei persoane pentru a o împiedica să voteze

Potrivit anchetatorilor „duminică, în jurul orei 07:10, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi de către un funcţionar public, angajat al unei instituţii publice, cu privire la faptul că unui cetăţean care se afla la secţia de votare i-a fost sustras actul de identitate de către o altă persoană”.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că un bărbat de 68 de ani i-a sustras actul de identitate persoanei în cauză, cu intenţia de a o împiedica să-şi exprime votul.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, au precizat anchetatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici