Turceni: Analiza Casei de Pensii va include salariaţii care ar putea ieşi la pensie până în 2015

Analiza Casei Judeţene de Pensii Gorj privind personalul Complexului Energetic Turceni va include salariaţii care vor îndeplini condiţiile de pensionare până în 2015, astfel încât compania să poată stabili o politică adecvată de resurse umane pe termen mediu, susţine producătorul de energie.

16 afișări
Imaginea articolului Turceni: Analiza Casei de Pensii va include salariaţii care ar putea ieşi la pensie până în 2015

Turceni: Analiza Casei de Pensii va include salariaţii care ar putea ieşi la pensie până în 2015

"Verificarea se va efectua asupra salariaţilor născuţi înainte de 1950 (bărbaţi), respectiv înainte de 1955 (femei), consemnându-se aceia care îndeplinesc condiţii de pensionare până în anul 2015, în scopul stabilirii politicii de resurse umane pe termen mediu. Numărul de 421 salariaţi nu reprezintă, în niciun caz, persoanele pensionabile în 2009 sau în perioada imediat următoare", afirmă conducerea complexului energetic într-o declaraţie scrisă.

Compania de stat a anunţat, recent, că a angajat Casa Judeţeană de Pensii Gorj pentru a analiza dacă 421 de salariaţi, reprezentând aproape 11% din personalul complexului, îndeplinesc condiţiile de pensionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici