Turcia, Bulgaria şi Polonia fac angajări pe bandă rulantă! Vezi unde poţi să-ţi găseşti job

În timp ce unele dintre marile economii ale Europei, ca Spania, Irlanda sau Italia, ţări cu tradiţie pentru românii care muncesc în străinătate, nu au reluat încă angajările, alte state din zonă estimează o reluare masivă a angajărilor în următoarele trei luni.

254 afișări
Imaginea articolului Turcia, Bulgaria şi Polonia fac angajări pe bandă rulantă! Vezi unde poţi să-ţi găseşti job

Turcia, Bulgaria şi Polonia fac angajări pe bandă rulantă! Vezi unde poţi să-ţi găseşti job (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit celui mai recent studiu Manpower privind intenţiile de angajare, patronii din ţări precum Turcia, Belgia, Bulgaria şi Polonia caută forţă de muncă, în special pentru construcţii, industria prelucrătoare, dar şi comerţ sau imobiliare.

Studiul Manpower relevă faptul că intenţiile de angajare ale patronilor din regiunea EMEA (care include ţările din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) pentru următorele trei luni s-au îmbunătăţit atât faţă de începutul anului, cât şi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cele mai puternice perspective de angajare se manifestă în Turcia, Bulgaria, Belgia şi Polonia.

De cealaltă parte, cele mai slabe intenţii de angajare, de altfel singurele previziuni negative raportate la nivel global, sunt prognozate în Grecia, Spania, Irlanda, Italia, Austria şi Elveţia.

Citeşte mai multe despre angajările din Turcia, Bulgaria şi Polonia pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici