Turişti, între care şi un copil, filmaţi când îşi fac selfie cu ursul pe Transfăgărăşan | VIDEO

Mai multe persoane, printre care şi un copil, şi-au riscat viaţa pe Transfăgărăşan hrănind un urs de aproape şi făcând selfie. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au fost distribuite de sute de ori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3291 afișări
Imaginea articolului Turişti, între care şi un copil, filmaţi când îşi fac selfie cu ursul pe Transfăgărăşan | VIDEO

Turişti, între care şi un copil, filmaţi când îşi fac selfie cu ursul pe Transfăgărăşan | VIDEO

Pe imaginile postate pe Facebook se vede cum mai multe persoane, printre care şi copii, erau la o distanţă foarte mică de urs pe care-l hrăneau şi căruia îi făceau poze sau făceau selfie.

„Azi pe Transfăgărăşan, turişti care hrănesc urşii aproape din palmă şi fac selfie-uri cu ei... Copiii erau la câţiva metri de urşi... E foarte trist să văd aşa ceva”, a scris bărbatul care a postat imaginile.

Acesta îi întreabă pe turişti dacă ştiu că urşii sunt periculoşi, iar aceştia răspund „da, dar nu ne apropiem tare”.

Imaginile au fost distribuite de peste 600 de ori.

„Le dă mâncare, nu-i chinuie, nu-i omoară!!!!!”, a comentat o femeie.

O altă persoană a scris: „Inconştienţi, cum stai aşa de aproape şi copiii lângă tine”.

Alt internaut este de părere că intenţiile turiştilor erau bune, dar nu cunoşteau riscurile şi nu ştiau că nu e bine să hrănească animale sălbatice: „Sunt inconştienţi şi iresponsabili. Dar ar fi bine dacă s-ar face nişte campanii de conştientizare ca să nu se mai întâmple”.

/p>

Taguri:
urs,
selfie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici