Turiştii de pe pârtia din Clăbucet au fost surprinşi de un urs periculos. Recomandările ISU - VIDEO

Prezenţa unui urs a fost semnalată, sâmbătă, pe pârtia Clăbucet din Predeal. În zonă au intervenit jandarmii, care au reuşit să alunge animalul până la 500 de metri de locul de îmbarcare pentru Teleschi. ISU Braşov transmite mesaje de avertizare din oră în oră.

2551 afișări

Potrivit Jandarmeriei Braşov, prezenţa ursului în zona pîrtiei a fost semnalată prin numărul de urgenţă 112.

 

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de jandarmi care a îndepărtat ursul din zonă, până la aproximativ 500 de metri depărtare de locul de îmbarcare pentru Teleschi.

Ulterior, în zonă au mai fost direcţionate încă două patrule.

Reprezentanţii ISU Braşov transmit mesaje Ro-Alert din oră în oră. Potrivit acestora, ursul este considerat periculos, iar turiştii sunt sfătuiţi să nu se apropie de el şi să nu încerce să îl hrănească.

„Evitaţi deplasarea în zonă, dacă nu este absolut necesară”, se mai arată în mesajul transmis populaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
pârtie,
isu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici