Turiştii şi localnicii vor avea internet gratuit pe faleza Cazinoului din Constanţa. Punctele de acces, instalate pe stâlpii din zonă

Turiştii şi localnicii vor avea acces gratuit la reţeaua Wi-Fi pe faleza Cazinoului din Constanţa, după ce primăria a instalat zece puncte de acces pe stâlpii de iluminat din zonă, printr-un proiect cu finanţare europeană.

128 afișări
Imaginea articolului Turiştii şi localnicii vor avea internet gratuit pe faleza Cazinoului din Constanţa. Punctele de acces, instalate pe stâlpii din zonă

Turiştii şi localnicii vor avea internet gratuit pe faleza Cazinoului din Constanţa. Punctele de acces, instalate pe stâlpii din zonă

Pe toată promenada Cazinoului din Constanţa va exista Wi-Fi gratuit pentru localnicii şi turiştii care vor traversa zona, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Primăriei Constanţa printr-un comunicat de presă.

Internetul gratuit va putea fi accesat în zona cuprinsă între Poarta 1 de intrare în Port şi Comandamentul Flotei.

Primăria Constanţa a finalizat marţi lucrările de montare a 10 puncte de acces pe stâlpii de iluminat public de pe faleza monumentului istoric. Proiectul a fost finanţat prin programul WIFI4EU, în cadrul căruia Primăria a câştigat un voucher în valoare de 15 mii de euro, bani care au fost folosiţi la instalarea reţelei Wi-Fi.

Iniţiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spaţii publice precum parcurile, pieţele şi clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate şi muzeele, peste tot în Uniunea Europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
internet,
faleză,
cazino

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici