TVR nu a putut difuza extragerile loto de joi din cauza unor probleme tehnice la studioul Loteriei

TVR nu a putut difuza extragerile loto de joi seară din cauza unor probleme tehnice la echipamentele studioului TV al Loteriei Române, spune Societatea Română de Televiziune (SRTv), care precizează că aceste extrageri se desfăşoară cu echipamentele şi dotările Loteriei.

1228 afișări
Imaginea articolului TVR nu a putut difuza extragerile loto de joi din cauza unor probleme tehnice la studioul Loteriei

TVR nu a putut difuza extragerile loto de joi din cauza unor probleme tehnice la studioul Loteriei (Imagine: Dragos Savu/ Arhiva Mediafax Foto)

"Extragerile loto se desfăşoară în studioul TV al Loteriei Române, cu echipamentele şi dotările acestuia. Probleme tehnice la echipamentele studioului TV al Loteriei Române au făcut ca TVR să nu poată difuza extragerile din seara zilei de joi, 10 decembrie. Telespectatorii au fost anunţaţi în legătură cu această situaţie prin informaţii transmise pe crawl, rezultatele omologate fiind prezentate în Telejurnalul de la ora 20.00. Televiziunea Română va continua să transmită extragerile Loteriei Române, în acord cu obligaţia de a oferi telespectatorilor acces la informaţii de interes, ca parte a misiunii sale publice", se spune într-o precizare transmisă agenţiei MEDIAFAX de reprezentanţii Societăţii Române de Televiziune.

La rândul său, Loteria Română şi-a cerut scuze, printr-un comunicat publicat pe site-ul său, pentru faptul că extragerile loto de joi nu au putut fi vizionate în direct, pe TVR1, în intervalul orar anunţat şi în condiţiile obişnuite, din cauza unor probleme tehnice ce ţin de transmisiunea TV.

Cei interesaţi au fost invitaţi să consulte rubrica Rezultate a site-ului www.loto.ro, unde au fost publicate rezultatele extragerilor de joi, după încheierea procesului de omologare. De asemenea, Loteria Română a anunţat că înregistrarea extragerilor loto poate fi vizualizată pe acelaşi site.

"Precizăm că acest inconvenient de natură tehnică nu afectează în niciun fel securitatea tragerilor loto şi nici nu influenţează caracterul aleator al acestora, tragerile loto desfăşurându-se, ca de obicei, în prezenţa şi sub supravegherea comisiei formată din reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Ministerului Tineretului şi Sportului, Biroului Român de Metrologie Legală şi C.N.L.R.", a mai spus Loteria Română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici