Twitter a căzut din nou. Musk: platformă fragilă. Problema va fi rezolvată rapid

O nouă întrerupere a Twitter, luni, a doua în mai puţin de o săptămână.

236 afișări
Imaginea articolului Twitter a căzut din nou. Musk: platformă fragilă. Problema va fi rezolvată rapid

Twitter a căzut din nou. Musk: platformă fragilă. Problema va fi rezolvată rapid

"Este posibil ca unele părţi ale Twitter să nu funcţioneze conform aşteptărilor. Am făcut modificări interne care au avut consecinţe neintenţionate", precizează Twitter.

"Această platformă este atât de fragilă", comentează Elon Musk, asigurând că problema va fi rezolvată rapid.

Utilizatorii Twitter au raportat probleme larg răspândite cu platforma social media, inclusiv probleme cu link-urile care nu funcţionează şi media nu se afişează.

Potrivit Downdetector, platforma de socializare este în continuare accesibilă pentru majoritatea persoanelor, dar au fost raportate peste 8.000 de incidente.

Downdetector urmăreşte problemele cu site-urile web prin colectarea rapoartelor din mai multe surse, inclusiv a erorilor transmise de utilizatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
twitter,
probleme,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici