Uber adaugă noi opţiuni pentru creşterea siguranţei în cazul clientelor

  • Compania UBER a anunţat că a introdus noi opţiuni pentru creşterea siguranţei în cazul clientelor.
  • Compania s-a confruntat cu mai multe plângeri privind securitatea clienţilor, în special în cazul femeilor.
7284 afișări
Imaginea articolului Uber adaugă noi opţiuni pentru creşterea siguranţei în cazul clientelor

Uber adaugă noi opţiuni pentru creşterea siguranţei în cazul clientelor

Uber Technologies a anunţat miercuri că îşi îmbunătăţeşte caracteristicile de siguranţă pentru pasagerii din întreaga lume, deoarece urmăreşte să minimizeze riscurile şi să asigure securitatea femeilor pe timp de noapte, potrivit Reuters.

Noile funcţii le permit pasagerilor ca în timpul călătoriei să selecteze până la patru preferinţe de siguranţă, inclusiv înregistrări audio criptate, verificare PIN şi partajarea poziţiei în direct.

Uber se confruntă de ani de zile cu probleme legate de securitatea clienţilor. Compania a înregistrat mii de plângeri legate de presupuse atacuri ale şoferilor asupra clienţilor. De aceea, compania a fost acuzată că nu a făcut verificări adecvate ale şoferilor sau că nu i-a instruit corespunzător. De asemenea, compania a fost dată în judecată de mai multe victime care acuză platforma de ride-sharing că nu a prevenit agresiunile sexuale împotriva pasagerilor.

Noile opţiuni sunt disponibile clienţilor din SUA, Canada şi America Latină. Acestea vor fi introduse în întreaga lume în următoarele săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici