Ucraina: Rusia a pierdut 332.810 de soldaţi de la începutul războiului

Rusia a pierdut 332.810 de soldaţi în Ucraina de la începutul invaziei sale pe scară largă din 24 februarie 2022, a informat Statul Major al Forţelor Armate ucrainene.

91 afișări
Imaginea articolului Ucraina: Rusia a pierdut 332.810 de soldaţi de la începutul războiului

Ucraina: Rusia a pierdut 332.810 de soldaţi de la începutul războiului

În cea mai recentă actualizare, făcută astăzi, sunt incluse cele 770 de victime suferite de forţele ruse în ultima zi.

Potrivit raportului, Rusia a pierdut, de asemenea, 5.580 de tancuri, 10.401 de vehicule blindate de luptă, 10.451 de vehicule şi tancuri cu combustibil.

Pe front, oamenii lui Putin au mai lăsat 7.961 de sisteme de artilerie, 913 de sisteme de lansare multiplă de rachete, 602 de sisteme de apărare aeriană, 323 de avioane, 324 de elicoptere, 6.002 drone şi 127 de bărci.

Cifrele nu pot fi confirmate obiectiv, fiind furnizate doar de către Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici