Udrea, despre campania electorală: Şi acum sunt candidaţi susţinuţi de facţiuni din servicii secrete/ Fostul ministru susţine că Liviu Dragnea duce o luptă împotriva „statului paralel”

Elena Udrea a declarat că şi în campania electorală de anul acesta ar fi diverşi candidaţi susţinuţi de serviciile secrete, care ar folosi justiţia pentru a elimina contracandidaţii favoriţilor. Udrea a dat exemplu alegerile prezidenţiale din 2014 când Florian Coldea l-ar fi susţinut pe Iohannis.

1903 afișări
Imaginea articolului Udrea, despre campania electorală: Şi acum sunt candidaţi susţinuţi de facţiuni din servicii secrete/ Fostul ministru susţine că Liviu Dragnea duce o luptă împotriva „statului paralel”

Udrea, despre campania electorală: Şi acum sunt candidaţi susţinuţi de facţiuni din servicii secrete

„Nu ştiu cine ar putea acum să mai fie capul acestui sistem. Era evident că până acm a fost domnul Coldea. Mie, de la distanţă, mi se pare că sunt mai multe grupări acum care se luptă între ele, pentru că iarăşi avem alegeri prezidenţiale. Dacă în 2014, Maior îl susţinea pe Ponta şi Coldea (Florian Coldea, n.r.) pe Iohannis, evident că şi acum sunt diverşi candidaţi susţinuţi de diverşi facţiuni din serviciile secrete care folosesc justiţia pentru a-şi susţine candidaţii şi a-i sancţiona, elimina pe ceilalţi”, a declarat Elena Udrea, la România TV.

Fostul ministru, în prezent în Costa Rica, susţine că serviciile secrete se folosesc de magistraţii instanţei supreme pentru a-şi atinge scopurile.

„Uitaţi-vă cum doamna Kovesi a obţinut un susces extraordinar la Înalta Curte, în contestaţia împotriva măsurii preventive. Este evident că la Înalta Curte sunt în continuare judecători care reacţioează la ordin, care depind de sistem. (...) Deocamndată, sistemul se foloseste în continuare de justiţie şi în continuare de Înalta Curte. (...) Cine o fi din servicii acum? Este mai greu, pentru că în afară de câţiva lideri pe care îi ştiam ca fiind în vârful sistemului şi, deşi au trecut în planul doi, activează...”, a mai spus Elena Udrea.

Udrea, despre dosarul lui Dragnea: Statul paralel încearcă să-l scoată din campania electorală

 

Elena Udrea susţine că din cauza dosarului DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea duce o luptă împotriva „statului paralel” care încearcă să-l elimine din campania electorală, menţionând că de astfel de infracţiuni s-ar face vinovaţi mulţi angajaţi plătiţi de stat care lucrează, de fapt, pentru partide.

„Liviu Dragnea are acel dosar, despre care nu ştiu ce să spun, pentru că nu cunosc detalii. Însă dacă DNA dacă s-ar uita la toţi preşedinţii de Consilii Judeţene, la toţi primarii care aparţin de un partid politic, vor vedea că au angajaţi, oameni de la partid, care nu vin la serviciu şi sunt plătiţii din bugetul instituţiilor publice. Dacă Dragnea a făcut asta şi sunt probe, atunci este vinovat. Dar la fel de vinovaţi sunt toţi în situaţia dânsului şi sunt foarte mulţi”, a declarat Elena Udrea, la România Tv.

Potrivit fostului ministru, Dragnea ar duce o luptă împotriva statului paralel din cauza dosarului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: „Domnul Dragnea cu acest dosar în prag de campanie, este evident că duce o luptă în care încearcă să se apere împotriva statului paralel care încearcă să-l înfunde şi să-l scoată din campania electorală”.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit ca următorul termen în dosarul DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, să aibă loc în data de 20 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici