Ultima nebunie de pe TikTok i-a luat viaţa unui american de 14 ani: a mâncat cel mai picant chips de cartofi din lume

Harris Wolobah, elev şi atlet la un liceu din Massachusetts, a participat la ceea ce a devenit viral sub numele de „One Chip Challenge”.

5202 afișări
Imaginea articolului Ultima nebunie de pe TikTok i-a luat viaţa unui american de 14 ani: a mâncat cel mai picant chips de cartofi din lume

Ultima nebunie de pe TikTok i-a luat viaţa unui american de 14 ani: a mâncat cel mai picant chips de cartofi din lume

Un băiat de 14 ani a murit după ce a participat la o provocare TikTok în care a trebuit să mânce cel mai picant chips de cartofi din lume, notează Nbc Boston.

Harris Wolobah, elev de liceu şi atlet din Massachusetts, a participat la ceea ce a devenit viral pe reţeaua de socializare sub numele de „One Chip Challenge”.

Mama băiatului a fost sunată vineri de la şcoală, fiind anunţată ​​că fiul ei are dureri severe de stomac. Harris mâncase un chips de cartofi foarte picant.

Întors acasă, băiatul s-a simţit mai bine, apoi a murit brusc, după-amiaza, chiar înainte de a merge la antrenamentul echipei sale de baschet a liceului. Alţi copii au suferit dureri severe în ultimele zile, după ce au participat la provocarea care a devenit virală pe TikTok, cu miliarde de vizualizări.

În octombrie, un district şcolar din Louisiana a interzis chipsurile hot de cartofi, după o serie de boli în rândul elevilor. În Georgia, medicii interveniseră într-un campus şcolar pentru un caz grav.

Produs de Paqui

„One Chip Challenge” face obiectul provocării sociale a momentului: este un chip de tortilla picant la putere maximă, produs de Paqui în 2016. În fiecare an este scos pe piaţă un sortiment cu un nou gust.

Cel mai recent este disponibil din 9 august pe Amazon: printre ingredientele sale, California Reaper Pepper şi Naga Viper Pepper. Primul a fost numit cel mai tare condiment din lume, iar Naga a ocupat locul doi.

Paqui, producătorul chipsurilor, încurajează consumatorii să-şi testeze rezistenţa fizică. Cei care rezistă o oră sunt consideraţi campionii provocării, dar, de multe ori, cei care se supun testului nu pot rezista mai mult de un minut.

Pe ambalaj este scris să se ţină departe de copii şi să se consulte un medic, dacă apar complicaţii respiratorii, ameţeli sau stări de greaţă prelungită.

Trupul băiatului va fi supus unei autopsii, pentru a înţelege cauzele morţii, dar, conform primelor constatări, consumul chips-urilor super-pincate de cartofi ar fi cauza.

Ar fi primul caz de deces legat de această provocare existentă pe TikTok.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici