ULTIMA ORĂ: Adolescentă de 14 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Bârlad de o maşină condusă de un militar

O adolescentă în vârstă de 14 ani a ajuns luni la spital, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni din Bârlad, judeţul Vaslui, de o maşină condusă de un militar.

1960 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ: Adolescentă de 14 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Bârlad de o maşină condusă de un militar

Adolescentă de 14 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Bârlad de o maşină condusă de un militar

Reprezentanţii IPJ Vaslui au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că accidentul s-a produs luni pe o stradă din Bârlad.

Aici, o maşină a accidentat, pe trecerea de pieteni, o adolescentă în vârstă de 14 ani. Fata a fost dusă la spital, iar poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Surse locale spun că la volanul maşinii se afla un militar din Bârlad, motiv pentru care dosarul va fi declinat Parchetului Militar Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici