ULTIMA ORĂ Incendiu izbucnit la bordul unei nave aflate în Portul Constanţa. 5 persoane au suferit atacuri de panică

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o navă bulgărescă aflată în Portul Constanţa, focul manifestându-se în sala motoarelor. Din cele 10 persoane aflate la bord în momentul izbucnirii flăcărilor, nouă au ieşit singure, iar una a fost evacuată. Cinci persoane au suferit atacuri de panică.

840 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Incendiu izbucnit la bordul unei nave aflate în Portul Constanţa. 5 persoane au suferit atacuri de panică

Incendiu la o navă aflată în Portul Constanţa. 5 persoane aflate la bord au suferit atacuri de panică

Pompierii constănţeni intervin pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la bordul un bordul unei nave-împingător. Împingătorul este sub pavilion Bulgaria.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, focul se manifestă violent în sala motoare a împingătorului, iar pentru stingerea acestuia intervine Detaşamentul Port cu trei autospeciale de stingere şi două autospeciale de la serviciul privat.

Dintre cele 10 persoane aflate la bord, în momentul izbucnirii flăcărilor, nouă au ieşit singure, iar una a fost evacuată de pompierii sosiţi la faţa locului.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au informat că cinci persoane au suferit atacuri de panică.

La ora transmiterii acestei ştiri se intervine pentru localizarea şi stingerea incendiului, urmând apoi să se stabilească pagubele şi cauzele producerii acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici