Video ULTIMA ORĂ | Unul dintre principalele drumuri naţionale din România, care traversează Carpaţii, AFECTAT de precipitaţii

Drumul Naţional 7 – Valea Oltului şi drumul judeţean care leagă Sibiul de staţiunea Păltiniş sunt afectate de inundaţiile din ultimele ore, din judeţul Sibiu. Un drum judeţean a fost închis, duminică, din cauza aluviunilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7932 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, drumul judeţean dintre localităţile Daia şi Vecerd a fost închis din cauza apei de pe carosabil.

„Rută ocolitoare este DJ 141 A, Vecerd - Şeica Mare - DN 14”, a spus Welter.

De asemenea, între Sibiu şi staţiunea Păltiniş, precum şi pe drumul dintre localităţile Tilişca şi Rod se circulă îngreunat din cauza aluviunilor.

„Pe DN 7, Valea Oltului, traficul se desfăşoară în coloană din cauza aglomeraţiei şi condiţiilor meteo. Sensul afectat este Vâlcea – Sibiu”, a mai spus reprezentantul Poliţiei Sibiu.

Mai multe localităţi din judeţul Sibiu sunt afectate de inundaţii, între ele municipiul Sibiu, precum şi Săcădate, Apoldu de Sus, Apoldu de Jos, Hosman, Ocna Sibiului, Roşia, Cornăţel, Tilişca, Dumbrăveni, Păltiniş, Avrig şi Moşna.

Judeţul Sibiu este sub atenţionare cod portocaliu de precipitaţii până marţi după-amiaza.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici