Ultimele imagini cu baschetbalistul Hardy Chauncey în viaţă - FOTO

Ultimele fotografii cu baschetbalistul american Hardy Chauncey au fost făcute chiar în seara morţii sale, în clubul din Giurgiu în care sportivul a fost lovit de Ionuţ Tănăsoaia.

2109 afișări
Imaginea articolului Ultimele imagini cu baschetbalistul Hardy Chauncey în viaţă - FOTO

Ultimele imagini cu baschetbalistul Hardy Chauncey în viaţă (Imagine: Club Emotione)

Baschetbalistul american Hardy Chauncey (23 de ani) de la CSS Giurgiu a murit, duminică după-amiază, la scurt timp după ce a fost operat la Spitalul "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti, unde a fost adus în urma unei agresiuni petrecute într-un local din Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo.

Baschetbalistul şi-a pus şapca pe capul unei tinere în timp ce dansa în discoteca din Giurgiu, atrăgându-şi reproşuri de la un tânăr, iar Ionuţ Tănăsoaia a intervenit, americanul dându-i de înţeles că nu ştie limba română, însă agresorul l-a lovit puternic în bărbie pe sportiv.

Victima a fost proiectată şi s-a izbit cu capul de pardoseala sălii de dans, situată la o diferenţă de nivel de 40 de centimetri de locul unde era baschetbalistul când a fost pocnit.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american care a decedat apoi la spital, a fost arestat preventiv luni pentru 29 de zile, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici