Un actor englez face campanie pentru a interzice bonetele din blană de urs ale gărzilor regale

Actorul englez Stephen Fry a demarat o campanie pentru a interzice bonetele din blană de urs ale gărzilor regale. Fry şi alţi activişti de mediu cer ca tradiţionalele bonete să nu mai fie făcute din blană naturală, potrivit Reuters.

138 afișări
Imaginea articolului Un actor englez face campanie pentru a interzice bonetele din blană de urs ale gărzilor regale

Un actor englez face campanie pentru a interzice bonetele din blană de urs ale gărzilor regale

Soldaţii poartă celebrele bonete, cunoscute sub numele de busby, la ceremonii şi atunci când ocupă posturi de paza în jurul Palatului Buckingham. Tradiţia este veche de secole.

Actorul britanic Stephen Fry solicită ca bonetele să fie fabricate din blană artificială, astfel încât să nu mai fie sacrificate animale.

„Tradiţia nu este niciodată o scuză pentru cruzime”, a spus Fry, care a prezentat imagini un urs negru dezmembrat.

Videoclipul, care a fost filmat în Canada şi publicat de grupul pentru drepturile animalelor PETA, îi arăta pe vânători atrăgând urşii negri cu găleţi cu mâncare pentru de a-i omorî cu ajutorul arbaletelor.

În replică, un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Marea Britanie a declarat că urşii nu au fost vânaţi la comandă şi că pielea şi blana folosite „sunt un produs al vânătorii legale şi autorizate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
actor,
bonete,
gărzi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici