Un adolescent a fost înjunghiat în picior de un coleg de şcoală. Copilul a ajuns la spital

  • Un adolescent a fost înjunghiat în picior de un coleg de şcoală.
  • Incidentul s-a produs într-un parc din oraşul Brăila, iar copilul a ajuns la spital.
358 afișări
Imaginea articolului Un adolescent a fost înjunghiat în picior de un coleg de şcoală. Copilul a ajuns la spital

Un adolescent a fost înjunghiat în picior de un coleg de şcoală. Copilul a ajuns la spital

Potrivit IPJ Brăila, marţi, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că un adolescent a fost înjunghiat în zona piciorului cu un cuţit. Anchetatorii au stabilit că doi colegi de şcoală, în vârstă de 15 ani, au fost implicaţi în incidentul care a avut loc într-un parc din Brăila.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări se pare că un minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-un părculeţ de copii din zona intersecţiei străzii Gării cu strada Roşiori, în pauza dintre cursuri, l-ar fi înţepat cu un cuţit, în zona posterioară a piciorului stâng, pe un alt minor în vârstă de 15 ani, din Brăila, ambii fiind colegi în cadrul aceleaşi instituţii de învăţământ din municipiu”, a anunţat IPJ Brăila.

După incident, agresorul s-a întors la şcoală, iar victima a fost transportată la spital.

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au identificat agresorul în şcoală. De asemenea, poliţiştii au găsit cuţitul care ar fi fost folosit de agresor în borseta unui coleg.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, au precizat poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici