Un adolescent a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară în timp ce se plimba cu rolele

Un adolescent de 15 ani a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară în timp ce se plimba cu rolele, în localitatea Blăjel din judeţul Sibiu.

1736 afișări
Imaginea articolului Un adolescent a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară în timp ce se plimba cu rolele

Un adolescent a murit lovit de o autoutilitară în timp ce se plimba cu rolele

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, din primele date a reieşit că adolescentul de 15 ani a intrat, sâmbătă seara, de pe o stradă lăturalnică pe drumul naţional 14A, pe role, şi a fost lovit de autoutilitară condusă regulamentar dinspre Mediaş spre Târnăveni de către un localnic în vârstă de 42 de ani.

În urma impactului, copilul a fost rănit grav.

Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor făcute, adolescentul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

 

Taguri:
adolescent,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici